Badrul's FotoPage

By: Badrul Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kerja Komputer

Laptop aku....
Desktop aku..
Switch aku...
View all 7 photos...
Hahhaha..
dah tak de keje lagi aku nie..
selepas beberapa hari mengadap komputer ini, akhirnya aku berjaya selesaikan maslaah yang aku sendiri rasa susah gileee..

hehehehee... ..


Monday, 14-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
PM KKTAZ

 
 
 
View all 12 photos...
Hamparan penuh suke duka...
siapa kah yang terpilih akan menerajui kolej tahun hadapan..
temuduga yang telah dihadiri oleh pelajar kktaz sendiri...
pilih siapa pilihan kamu...


Sunday, 27-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Jadi Anak Kak Su - KKTAZ

Man dalam kete
epul tersenyum nak gi makan free
man tak sabar nak turun dari van.. bukan kat situ pintu .. sini
View all 11 photos...
Aku baru lepas gi sambut hari jadi anak kak su kat selayang..
makanan best la jugak.. emmm.. tp tak best sebab tak ramai aku kenal...uwaaaaa


Wednesday, 23-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Karnival 6 Jahanam dan Kempen Anti-Dadah

menunggu bas tak kunjung tiba
emm woit kenapa la lepak kat sini
kita nak kemana nie?
View all 37 photos...
Karnival nie aku gi dengan student aku.. tak berapa menarik sangat kat sana tp enjoy la jugak.. sebab ade jugak manusia nak gi tengok kempen nie kat Masjid India..


Monday, 21-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Makan di Lotus .. PJ

ko nak makan ape wei
emm pakcik tu makna pe ye..
so mcam mane kita nak besarkan kontrak kita nie..
View all 22 photos...
Nie masa makan ke PJ Lotus.
huhuhuhu. time nie best gile .. makan freee....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net